Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koning Willem-Alexander grapt over 'Kate-gate' en verovert internationale media

19 maart 2024 · Leestijd 2 min

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Britse media volop speculeren over de gezondheid van Catherine, de prinses van Wales. Een door haarzelf bewerkte foto draagt niet bij aan het vertrouwen in de Britse koninklijke familie. Ook koning Willem-Alexander lijkt op de hoogte te zijn en maakte onlangs een grap over 'Kate-gate'.

Catherine, de prinses van Wales is al weken hét onderwerp van gesprek. Vanwege een zware buikoperatie is de vrouw van prins William al sinds kerst op Sandringham niet meer in het openbaar verschenen. Op Moederdag deelde ze een foto met haar drie kinderen. Deze onschuldige gezinsfoto voedt de geruchtenmolen alleen maar meer, nu blijkt dat Catherine de foto zelf heeft bewerkt. Inmiddels doen de meest onwaarschijnlijke verhalen de ronde en lijkt het vertrouwen in William en Catherine minder te zijn geworden. Inmiddels is prins William samen met zijn vrouw Catherine in het openbaar gezien door een voorbijganger die van het stel een foto maakte.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Koning Willem-Alexander over 'Kate-gate'

In de media worden de roddels over de gezondheid van Catherine al weken onder de loep genomen. Ook onze eigen koning Willem-Alexander lijkt op de hoogte te zijn van alle commotie rondom zijn Britse collega. Tijdens een bezoek aan Zutphen grapte de koning over de zogeheten 'Kate-gate'. Toen een klein meisje koning Willem-Alexander aansprak met de woorden "Ik heb een foto van jou gezien met je hele familie", antwoordde hij lachend: "Echt waar? Die is niet gephotoshopt kan ik je vertellen!" De video van koning Willem-Alexander is ook opgepakt door Britse media en gaat inmiddels viraal. Hier zie je de beelden terug.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Beeld: ANP / Instagram - @eo_blauwbloed, @princeandprincessofwales

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--