Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lief! Catherine, de prinses van Wales deelt nieuwe foto met haar kinderen

11 maart 2024 · Leestijd 2 min

Catherine, de prinses van Wales laat na twee maanden afwezigheid voor het eerst weer iets van zich horen. De vrouw van prins William deelt een nieuwe foto samen met haar drie kinderen om Moederdag te vieren, een dag die in het Verenigd Koninkrijk op een ander moment gevierd wordt dan in Nederland.

De vrouw van prins William is momenteel herstellende van een geplande buikoperatie waardoor ze tot en met het einde van deze maand uit de running is. Volgens haar oom Gary Goldsmith ontvangt de prinses van Wales "de beste zorg die er is". Het Britse hof heeft aangegeven dat Catherine in alle rust wil herstellen.

Nieuwe foto met haar drie kinderen

De prinses van Wales laat nu van zich horen en wel met een hele lieve foto. Het is vandaag Moederdag in het Verenigd Koninkrijk en ook in huize Wales wordt dat niet overgeslagen. Catherine deelt op het gezamenlijke Instagram-account een nieuwe foto van haarzelf met haar drie kinderen: prins George, prinses Charlotte en prins Louis.

In het bijschrift bedankt de prinses van Wales iedereen voor alle steun en lieve berichten van de afgelopen twee maanden. Ze wenst iedereen ook een prettige Moederdag toe. En het leuke is dat de fotograaf van dit blije familiekiekje niemand minder is dan prins William zelf. Wat zoet!

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Commotie in het Verenigd Koninkrijk

Er is in het Verenigd Koninkrijk veel commotie rondom de foto. Sommige media beweren dat de foto gebreken vertoont en dat lijkt alsof deze gephotoshopt is. Bepaalde persbureau's hebben de foto dan ook uit hun download aanbod gehaald. Catherine, de prinses van Wales meldt maandagmorgen dat zij zelf de foto heeft bewerkt. "Net als andere fotografen experimenteer ik weleens met het bewerken van foto's. Ik wil mijn excuses aanbieden voor de verwarring die is ontstaan door de foto die gisteren is geplaatst."

Foto's: ANP / Instagram @princeandprincessofwales

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--