Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima draagt de ultieme herfstoutfit bij bezoek aan zwembad

17 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Een dag voor het staatsbezoek aan het warme Zuid-Afrika trekt koningin Máxima nog een fijne herfstoutfit uit de kast. Waar het straks in Pretoria 26 graden plus is, maakt de koningin hier nog een Nederlandse herfstdag mee. Voor een bezoek aan een zwembad in Rotterdam kiest ze dan ook voor een herfstoutfit waar je u tegen zegt.

De koningin is vandaag bij BlueCity in Rotterdam. Het bedrijf is gevestigd op een iconische locatie: het oude Tropicana-zwembad. Op de locatie werken 55 partijen samen toe naar een samenleving zonder afval. Zo worden er nieuwe producten ontwikkeld van reststoffen.

Lees verder onder de foto.

maxima-tropicana1

Máxima loopt langs verschillende initiatieven. Zo bezoekt ze onder andere bierbrouwer Vet&Lazy die regenwater opvangt en het vervolgens gebruikt bij het maken van bier. 

Lees verder onder de foto's.

maxima-tropicana2
maxima-zwembad1

Koningin Máxima hergebruikt beige set van Natan

Duurzaamheid is een van de onderwerpen waar onze koningin veel mee bezig is. Zo verscheen Máxima laatst nog in een rok vervaardigd van veganistisch cactusleer. Voor vandaag hergebruikt de koningin een prachtige herfstoutfit. Ook lekker duurzaam. Het is een beige ensemble van Natan, een van haar favoriete modemerken. De top met asymmetrische plooien paart de koningin met neutrale accessoires en grote statement-oorbellen. 

Lees verder onder de foto's.

maxima-zwembad4
maxima-zwembad5
maxima-zwembad6
Máxima’s oorbellen komen uit de jaren ’80 en zijn ontworpen door Mercedes Robirosa.

De beige set is populair bij de koningin, want ze heeft de set al vaker gedragen. Dit jaar droeg Máxima de set al tijdens een werkbezoek aan het Tijdelijk Noodfonds Energie.

Lees verder onder de foto. 

Maxima noodfonds Energie
Februari 2023: Koningin Máxima draagt beige set van Natan bij een werkbezoek.

Na haar werkbezoek is het tijd om de koffer te pakken voor Zuid-Afrika. De koningin heeft aan onze verslaggever toegezegd dat ze vanavond samen met koning Willem-Alexander op het vliegtuig stapt. Vanaf morgen brengt het koningspaar een staatsbezoek aan het Afrikaanse land.

Nieuwsgierig naar het programma? Dat vind je hieronder.

Dit is het programma voor het staatsbezoek aan Zuid-Afrika

Lees ook over:

Dit is het programma voor het staatsbezoek aan Zuid-Afrika

Foto's: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--