Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk! Modieus uitje voor koningin Sonja en kleindochter Leah

25 januari 2024 · Leestijd 2 min

Een gezellige dag voor de Noorse koningin Sonja en Leah Behn. Grootmoeder en kleindochter reisden namelijk samen af naar Parijs. Sonja en Leah waren echter niet de enige royals die deze week in de Franse hoofdstad verschenen. Benieuwd? Lees snel verder!

Het gebeurt niet vaak dat we koningin Sonja met haar kleinkinderen op stap zien gaan. Daarom is het extra leuk dat de echtgenote van koning Harald met kleindochter Leah Behn gespot werd in Parijs. 

Haute Couture Week

Je vraagt je misschien af waarom Sonja en Leah op bezoek waren in de Franse hoofdstad. Daar hebben wij het antwoord op! Oma en kleindochter vertrokken naar Frankrijk om aanwezig te zijn bij de Christian Dior Haute Couture Spring/Summer 2024 show. Dat is een onderdeel van Haute Couture Week. Geheel toepasselijk verschenen Sonja en Leah met verschillende items van het modemerk Dior. 

Meer lezen over Leah?  Neem dan eens een kijkje in dit artikel: Leah Behn: wie is deze invloedrijke royal?

Lees verder onder de post. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Alexandra van Hannover

Koningin Sonja en Leah Behn waren niet de enige royals die hun gezicht lieten zien op de Haute Couture Week. Ook prinses Alexandra van Hannover was erbij. Ze is de dochter van prinses Caroline van Monaco. Prinses Alexandra was op haar beurt aanwezig bij een show van Chanel. Ook zij trok een toepasselijke outfit uit de kast. Alexandra droeg namelijk een outfit van Chanel, uit de kledingkast van haar moeder. Prinses Caroline heeft de outfit al een tijd, ze droeg het ontwerp al in 1990 (!). Klik voor de beelden op het pijltje rechts.

Ook leuk om te lezen: Alexandra van Hannover: wie is de jongste dochter van prinses Caroline?

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: Royal Fashion Police / Instagram 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--