Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima arriveert in verrassende kleurencombinatie bij Koningsdagconcert

22 april 2024 · Leestijd 2 min

De koninklijke familie is vanavond in Emmen voor het jaarlijkse Koningsdagconcert. Voor deze gelegenheid draagt koningin Máxima een outfit met kleuren die je niet één, twee, drie met elkaar zou combineren. Naast de koning en koningin vieren ook prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien het feestje mee. Bekijk de beelden hieronder.

De muzikale avond is speciaal voor de mensen die betrokken zijn bij de organisatie van Koningsdag en heeft dit jaar als thema 'stemmen uit grenzeloos Emmen'. Het Koningsdagconcert wordt sinds 2014 georganiseerd in de stad waar dat jaar Koningsdag wordt gevierd. Dit jaar is dat dus Emmen.

Koninklijke familie bij Koningsdagconcert

Rond 19:00 uur arriveren koning Willem-Alexander en koningin Máxima maandag in Emmen. In het Atlas Theater bieden zij het Koningsdagconcert aan. Zoals gezegd zijn ook prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien bij het evenement aanwezig. Prins Constantijn arriveert alleen, prinses Laurentien wordt bij aankomst al begroet door het koningspaar en gaat samen met hen naar binnen.

Lees verder onder de foto's.

koningsdagconcert 2024-1
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima begroeten prinses Laurentien buiten het theater.
koningsdagconcert 2024-2
Prins Constantijn arriveert afzonderlijk van prinses Laurentien in Emmen.

Verrassende kleurencombinatie

Koningin Máxima draagt vanavond een lange zijden rok van modehuis Natan. Deze komt je wellicht bekend voor, want de koningin droeg de rok afgelopen jaar naar het Kerst Muziekgala. De koningin paart de babyblauwe rok met een verrassende kleur, namelijk... felgeel! De top is recentelijk aangeschaft en hebben we dus nog niet eerder voorbij zien komen.

Lees verder onder de foto.

laurentien_maxima_koning
Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Laurentien bij het Koningsdagconcert 2024.

Golden girl(s)

Prinses Laurentien, die normaliter juist degene is die uitpakt met felle kleuren en kekke prints, kiest vanavond voor veilig. Zij draagt een witte blouse met pofmouwen op een gouden rok. Een touch of glamour, zonder dat het te aanwezig is. Prinses Beatrix kiest daarentegen voor een wat donkerder kleurenpalet. Iets wat we inmiddels van de toenmalige koningin gewend zijn. Maar als je goed kijkt, valt er toch wat kleur te bespeuren. Nieuwsgierig naar de bewegende beelden? Scrol dan snel verder.

koningsdagconcert 2024-3
Prinses Beatrix arriveert in Emmen, waar dit jaar het Koningsdagconcert wordt georganiseerd.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Welke royal ben jij op Koningsdag?

Welke royal ben jij op Koningsdag?

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima of toch prinses Amalia? Doe de test en kom erachter! 🧡🇳🇱

Doe de test

Foto's: ANP

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--