Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lief! Koning Felipe en koningin Letizia nemen prinses Leonor mee uit eten

29 maart 2024 · Leestijd 2 min

Prinses Leonor neemt deze week een pauze van haar studie aan de militaire academie en ging op stap met haar ouders, koning Felipe en koningin Letizia. Bekijk hier de leuke foto van het avondje uit.

Prinses Leonor, die vorig jaar is begonnen aan de militaire opleiding aan de academie in Zaragoza, gaat de paasdagen feestelijk tegemoet. De prinses werd woensdag door haar ouders, koning Felipe en koningin Letizia, opgehaald van de academie om uit eten te gaan in het historische stadje La Almunia de Doña Godina. Het restaurant van hotel El Patio, dat het bezoek van de royals deelde op Instagram, had gelukkig nog een tafeltje vrij voor dit koninklijke gezelschap. "Gisteren hadden we een heel bijzonder bezoek. Het was een eer om u van dienst te zijn, bedankt dat u voor ons hebt gekozen", is te lezen bij het bericht. Koning Felipe, koningin Letizia en prinses Leonor poseren met het personeel voor een foto.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Avondwandeling

Koning Felipe en koningin Letizia lijken al in de feestelijke paasstemming, want eerder deze week werden ze al gezien tijdens een romantische avondwandeling in de Spaanse hoofdstad Madrid.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Militaire opleiding

Prinses Leonor zit sinds vorig jaar augustus op de militaire academie waar ze training krijgt bij de landmacht, marine én luchtmacht. We zagen Leonor vorige week al samen met haar vader koning Felipe, toen hij haar bezocht op de millitaire academie.

Foto's: Instagram @el_patio_hotelrestaurante / Twitter @Monarquía Confidential.

Geschreven door

Lydia Reitsma

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--