Ga naar submenu Ga naar zoekveld

"We trekken een streep": Märtha Louise en verloofde praten niet meer met de pers

20 april 2024 · Leestijd 3 min

De Noorse prinses Märtha Louise trouwt in augustus van dit jaar met haar verloofde Durek Verrett. De relatie van het stel met de Noorse pers is al sinds het begin van hun samenzijn ingewikkeld en de twee nemen nu een drastisch besluit. In de aanloop naar hun huwelijk zullen zij niet meer met de pers praten.

De relatie van de dochter van koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen met de Amerikaanse sjamaan Durek Verrett houdt de Noorse pers al sinds de bekendmaking van hun samenzijn behoorlijk bezig. Zo kreeg Märtha Louise kritiek op het feit dat ze haar titel voor commerciële zaken gebruikte en was er ophef over onder meer de tour 'De prinses en de sjamaan', waarin zij en Verrett spraken over spiritualiteit en hun relatie. Vorige week haalde de Noorse prinses nog uit naar een Noors roddelblad dat informatie had gekocht van haar schoonmoeder.

De maat is vol

Op Instagram deelt Märtha Louise nu dat de maat vol is in hun relatie met de pers. De twee hebben besloten niet meer met de pers te zullen praten in de aanloop naar hun huwelijk. "Vandaag treken we een streep", begint de prinses haar betoog. Ze schrijft dat het verspreiden van leugens over haar en Durek erger zal worden naarmate de bruiloft nadert en dat ze er daarom voor hebben gekozen niet meer te reageren op de pers. "Tijdens de voorbereidingen voor onze grote dag willen we voor elkaar blijven zorgen en onze psychische gezondheid en liefde voor elkaar voorop stellen. We hebben daarom besloten om vanaf nu niet meer te reageren op alles wat de pers onze kant op stuurt." Het hele bericht vind je hieronder.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Focus op de bruiloft

Märtha Louise schrijft verder dat de focus van haar en haar verloofde de komende tijd ligt op het organiseren van een "bruiloft die de diepte van onze liefde reflecteert". En naar die bruiloft kijken ze ondanks al het gedoe met de pers enorm uit. "We zijn gevuld met opwinding en vreugde voor het feest dat komen gaat", aldus de Noorse prinses. Prinses Märtha Louise en Durek Verret trouwen op 31 augustus van dit jaar in het Noorse dorpje Geiranger.

Lees ook: Prinses Märtha Louise is openhartig over verloofde: "Durek verbergt niets, hij zegt alles"

Geschreven door

Sonja van Hal

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--