Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ook koningin Máxima is weleens bezorgd: "Heeft mijn kind wel de juiste vrienden?"

25 januari 2024 · Leestijd 2 min

Elke moeder is weleens bezorgd om hun kinderen, zo ook koningin Máxima. Tijdens een bezoek aan een organisatie voor buitenschoolse activiteiten vertelt ze dat ze ook bezorgd is (geweest) om haar drie dochters prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane.

Koningin Máxima is naast koningin een hardwerkende moeder. Net als alle andere moeders maakt de koningin zich soms zorgen om haar drie dochters. Dit verklapt Máxima tijdens een werkbezoek in Almere Haven.

"Ik als ouder heb ook altijd de angst: heeft mijn kind wel de juiste vrienden?"

Bij een bezoek aan een organisatie voor buitenschoolse activiteiten laat koningin Máxima wat los over haar eigen zorgen. Zo wilde de koningin volgens het ANP graag weten of de organisatie ook praat over dingen die buiten de academie gebeuren, bijvoorbeeld het vormen van vriendschappen. "Ik als ouder heb ook altijd de angst: heeft mijn kind wel de juiste vrienden? Komen ze niet in verkeerde groepjes terecht? Doen ze wel de juiste dingen?" sprak de koningin uit.

Lees verder onder de foto.

Fotomoment-winter-2023-9
De drie prinsessen trotseren weer en wind tijdens de fotosessie eind 2023.

Koningin Máxima is wel vaker openhartig over het moederschap. Zo gaf ze eerder in een gesprek met royalty verslaggever Rick Evers aan dat het soms best lastig is om goed te luisteren naar kinderen. "Ik doe mijn best, maar dat betekent dat er af en toe moeilijke momenten zijn. En dat is normaal, en dat is oké." Meer weten over koningin Máxima als moeder? In dit artikel lees je er veel meer over.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--