Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima ruilt haar hoge hakken in voor déze hippe schoenen

29 februari 2024 · Leestijd 2 min

Waar koningin Máxima regelmatig verschijnt in indrukwekkende galajurken met zware diademen en hoge hakken, brengt zij daar in Colombia verandering in. Tijdens haar werkzaamheden voor de Verenigde Naties ruilt de koningin haar pumps in voor schoenen die een stuk praktischer zijn. Bekijk de beelden hieronder.

We zien de koningin niet vaak in iets anders dan hoge hakken. Zelfs bij het bezoek aan de scouting in Woerden vorige week had koningin Máxima laarzen aan met een hogere hak. Maar voor haar bezoek aan Colombia namens haar werkzaamheden voor de VN gooit Máxima het over een andere boeg. Ze kiest namelijk voor ballerina's – en die zijn ook nog eens verrassend hip.

Koningin Máxima gespot met ballerina's en sandalen

Als een echte koningin draagt Máxima bijna altijd muiltjes aan haar voeten. Met een paar uitzonderingen daargelaten. Zo zagen we de koningin al eens in loafers tijdens een wandeling door een natuurgebied in Limburg en had de koningin tijdens het streekbezoek aan de Gelderse Vallei in september 2023 metallic ballerina's aan. Dit keer heeft de koningin haar zinnen gezet op tweekleurige ballerina's die momenteel erg populair zijn in modeland.

Tweekleurige ballerina's

Op haar eerste dag in Colombia droeg koningin Máxima bruine en zwarte ballerina's in de stijl van Chanel. Hoewel de flatjes die de koningin droeg niet van het Franse modehuis zijn, maar van een samenwerking tussen Toral en de Nederlandse ontwerper Paul Warmer.

Lees verder onder de foto.

Máxima_colombia
Het bezoek van koningin Máxima aan Colombia is van start gegaan.

Nieuwe sandalen

De sandalen van het modehuis Hermès zijn al sinds afgelopen zomer enorm in trek. Ze vliegen, ondanks hun hoge prijskaartje, als warme broodjes over de toonbank. Koningin Máxima is zo te zien ook fan en draagt de sandalen op haar tweede dag in Colombia. Wie weet gaan we de koningin vaker in deze praktische en stijlvolle schoenen zien.

koningin-maxima-colombia-dag2
Koningin Máxima trekt het land in en draagt hierbij de populaire sandalen van Hermès.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--