Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kleurrijke outfits: déze royals zijn klaar voor de lente

7 februari 2024 · Leestijd 3 min

Het lijkt nog ver weg, maar toch is de lente dichter bij dan je denkt. De dagen worden langer, de temperatuur loopt langzaam op én we gaan meer naar buiten. Ook de royals hebben in de gaten dat het voorjaar in aantocht is. Een aantal koninklijke dames hebben hun kleurrijke outfits alvast voor de dag gehaald. Kijk maar!

Het is nog maar begin februari en toch zijn de eerste voortekenen van de lente al te zien. Dat is ook te zien aan de kledingstukken van de royals. Zo lieten de koninginnen Máxima en Letizia zich de afgelopen week van hun fleurige kant zien. Ook kroonprinses Victoria en Sarah Ferguson trokken een felgekleurde outfit uit de kast.

#1 Koningin Letizia

Koningin Letizia ging onlangs op bezoek bij de Spaanse Film Academy in Madrid. Voor de gelegenheid trok de vrouw van koning Felipe een wit broekpak uit de kast. Ze combineerde haar outfit met een felroze mantel, wat voor een heel fris totaalplaatje zorgde. Zowel het broekpak als de mantel zijn een ontwerp van Carolina Herrera.

Letizia_2024
Koningin Letizia draagt een roze mantel van Carolina Herrera.

#2 Sarah Ferguson

Ook Sarah Ferguson, de ex-vrouw van prins Andrew, heeft het voorjaarsgevoel te pakken. Zij verscheen laatst in een turquoise jurk van het Italiaanse modemerk Max Mara.

Sarah ferguson_2024
Met deze jurk laat Sarah Ferguson zien dat ze klaar is voor de lente.

#3 Kroonprinses Victoria

De Zweedse royals kregen vorige week bezoek van de Franse president Macron. Tijdens een ontvangst op het koninklijk paleis in Stockholm sloot ook kroonprinses Victoria aan. Zij koos voor een felrode monochrome outfit van Pär Engsheden. Wat een mooi geheel!

staatsbezoek Zweden_frankrijk
V.l.n.r. prinses Sofia, prins Carl Philip, koningin Silvia, Emmanuel Macron, koning Carl Gustaf, Brigitte Macron, kroonprinses Victoria en prins Daniel.

#4 Koningin Máxima

Ook koningin Máxima heeft haar kleurrijke outfits teruggevonden. Nadat ze wekenlang winterse kledingstukken in kleuren zoals bruin, grijs en donkerblauw had gedragen, verscheen Máxima laatst in een oranje broekpak. Naast het feit dat de kleur goed bij de familienaam past, staat deze haar ook nog eens geweldig!

Máxima_eindhoven_2024
Koningin Máxima draagt een oranje broekpak van Natan.

Máxima maakte eerder dit jaar ook al eens een kleurrijke uitschieter; tijdens een bijzondere ontvangst op Paleis Noordeinde droeg zij namelijk een felroze jurk van het Belgische modehuis Natan.

Máxima_natan_2024
Koningin Máxima draagt een felroze jurk van Natan.

Beeld: ANP, Instagram - Sarah Ferguson

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--