Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwe familiefoto van Noorse koninklijke familie, mét koning Harald!

27 maart 2024 · Leestijd 2 min

De Noorse koninklijke familie plaatst een gezellige paasgroet op hun Instagram. Op de foto staat het koningspaar samen met het gezin van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit. Koning Harald laat voor het eerst zijn gezicht zien na zijn ziekenhuisopname.

De Noorse koninklijke familie is bijeen om samen Pasen te vieren, dat laten ze weten op hun Instagram-account. Op social media deelt het Noorse hof een gezinsfoto waar koning Harald, koningin Sonja, kroonprins Haakon, kroonprinses Mette-Marit en hun twee kinderen prinses Ingrid Alexandra en Sverre Magnus op staan. Het is al even geleden dat er een foto is gepubliceerd van de hele familie, want op de kerstkaart van 2023 ontbreekt kroonprinses Mette-Marit.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Fijn Pasen!

"De koninklijke familie wenst iedereen alvast een fijn Pasen", zo staat er in de post. Het koningspaar en de familie van de kroonprins zijn aan het begin van de paasweek samen op Bygdø Kongsgård. Een landgoed dat een groot deel van het noordwestelijke deel van het Bygdøy-schiereiland in Oslo beslaat. Het is de officiële zomerresidentie van de koning van Noorwegen.

Voor het eerst weer in de schijnwerpers

Koning Harald laat voor het eerst sinds het oplopen van een infectie in Maleisië en daarna het krijgen van een permanente pacemaker, weer zijn gezicht zien. De Noorse koning is herstellende van de operatie en heeft tot tenminste Pasen ziekteverlof. Zijn zoon kroonprins Haakon neemt in de tussentijd zijn werkzaamheden waar. Zo deed hij afgelopen weekend samen met zijn vrouw Mette-Marit mee met een oefen-reddingsactie.

Foto's: ANP / Instagram @detnorskekongehus

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--