Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Albert beleeft bijzonder moment met gezin en zus Caroline in Parijs

15 mei 2024 · Leestijd 2 min

Prins Albert en zijn gezin zijn woensdag afgereisd naar Frankrijk. Op het Élysée-paleis in Parijs kreeg de Monegaskische vorst een bijzondere onderscheiding uitgereikt door president Macron. Bekijk de foto's hieronder.

Prins Albert ontvangt onderscheiding

Prins Albert van Monaco was woensdag op bezoek in de Franse hoofdstad, Parijs. Op het Élysée-paleis kreeg hij de eremedaille van Commandeur voor Landelijke Verdienste uitgereikt. Niemand minder dan Emmanuel Macron, president van Frankrijk, reikte de onderscheiding uit. Ook prinses Charlène was erbij met de tweeling prins Jacques en prinses Gabriella. Naast de vrouw en kinderen van Albert was ook zijn oudere zus, prinses Caroline, van de partij.

Lees verder onder de foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Familie-uitjes

Prins Albert onderneemt de laatste tijd regelmatig uitjes met zijn gezin. Zo waren ze onlangs nog bij de inhuldiging van een nieuwe brandweer- en reddingsboot. Voor de gelegenheid verscheen het gezin in matching outfits. Ook namen Albert en Charlène hun kinderen onlangs mee naar het circuit van Monaco om een race te bekijken. Jacques en Gabriella mochten tevens mee naar de Monte-Carlo Masters, het grootste tennistoernooi van Monaco.

albert_charlene_jacques
Prins Albert, prinses Charlène en prins Jacques tijdens het grootste tennistoernooi van Monaco.

Beeld: ANP, X - Éric Mathon

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--