Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: prins Albert viert zijn verjaardag en krijgt kus van prinses Charlène

14 maart 2024 · Leestijd 2 min

Waar we in Nederland onze verjaardag vooral vieren in een kring met stukjes leverworst en kaas, pakken ze het in Monaco een stuk grootser aan. Prins Albert viert vandaag zijn verjaardag namelijk samen met zijn vrouw, zijn twee kinderen én met heel het vorstendom. Bekijk de beelden hieronder.

Het is feest in Monaco! prins Albert blaast vandaag 66 kaarsjes uit en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De prins trekt er vandaag namelijk op uit met zijn gezin om zijn verjaardag met zijn inwoners te vieren. Onder luid applaus en gejuich worden prins Albert, prinses Charlène en hun twee kinderen prins Jacques en prinses Gabriella ontvangen door het toegestroomde publiek. Er is zelfs een parade die feestelijke muziek speelt.

Verjaardagskus

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart, ook dat hebben ze in Monaco goed begrepen. Prins Albert krijgt vandaag een verjaardagstaart waar je u tegen zegt. Na het aansnijden van de taart neemt prins Albert de felicitaties persoonlijk in ontvangst. Ook prinses Charlène feliciteert haar man en geeft hem een kus op de wang. Ook de negenjarige Jacques en Gabriella maken contact met het publiek. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Nieuwe haarkleur voor prinses Charlène?

Maar de ogen zijn niet alleen op de jarige prins Albert gericht. Want waar prinses Charlène begin dit jaar verscheen met een chocoladebruine haarkleur, lijkt de prinses nu haar blonde lokken weer terug te hebben in de vorm van highlights. De vrouw van prins Albert draagt verder een grijze japon, en laat dat nu net een van de trendkleuren van 2024 te zijn. De kleine prins Jacques en prinses Gabriella zien er overigens ook uit om door een ringetje te halen. De jonge prinses draagt een witte jurk met bijpassende mantel.

Beeld: ANP / Instagram @palaisprincierdemonaco

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--