Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Britten steken prins William een hart onder de riem na wekenlange afwezigheid

21 april 2024 · Leestijd 2 min

Na drie weken van afwezigheid heeft prins William deze week zijn werkzaamheden weer opgepakt. Tijdens zijn werkbezoek aan Surrey en Londen wordt de prins van Wales overladen met warme reacties en steunbetuigingen van de Britten, die hem een hart onder de riem proberen te steken.

Beterschapswensen

Eind vorige maand maakte Catherine, de vrouw van prins William, in een officieel statement bekendmaakte dat ze kanker heeft. De prins van Wales trok zich na dit nieuws terug van zijn werkzaamheden, om meer tijd door te brengen met zijn gezin. Na drie weken van afwezigheid heeft hij deze week de draad weer opgepakt. Tijdens zijn werkbezoek in Surrey wordt de prins warm ontvangen en ontvangt hij meerdere kaarten met daarin beterschapswensen voor zijn vrouw.

Lees verder onder de foto.

Prins William arriveert na drie weken van afwezigheid in Surrey voor zijn eerste werkbezoek
Prins William arriveert na drie weken van afwezigheid in Surrey voor zijn eerste werkbezoek.

Hart onder de riem

Nadat Kensington Palace beelden van prins William's werkbezoek deelt op social media, wordt de prins van Wales overspoeld door reacties van mensen die hem een hart onder de riem proberen te steken. “Zo geweldig om u weer aan het werk te zien, Koninklijke Hoogheid. Ik hoop dat het goed gaat met Hare Koninklijke Hoogheid de Prinses van Wales, en stuur u en uw familie mijn gebeden en liefde gedurende deze tijd”, schrijft iemand. "Het is geweldig om William te zien! Ik ben blij om te zien dat de royals zulke belangrijke doelen steunen", zei een ander, terwijl een derde eraan toevoegde: "Heel goed werk! Blijf moedig en positief ingesteld, William."

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Voedselpakketten

In Surrey brengt prins William een bezoek aan Surplus to Supper, een organisatie die eten doneert aan voedselbanken. De prins neemt daar een kijkje in de keuken van de organisatie en helpt ook mee met het snijden van selderij. Nadat hij in de keuken heeft geholpen, laadt de prins mee een busje in met kratten vol etenswaren die hij vervolgens bezorgt naar de Hanworth Centre Hub in West-Londen.

Ook interessant om te lezen: Dít is waarom prins William zijn trouwring niet draagt

Prins William snijdt bleekselderij terwijl hij helpt bij het maken van een bolognesesaus tijdens zijn bezoek aan Surplus to Supper.
Prins William snijdt bleekselderij terwijl hij helpt bij het maken van een bolognesesaus tijdens zijn bezoek aan Surplus to Supper.
Prins William helpt bij het laden voedselpakketten in busjes.
Prins William helpt bij het laden voedselpakketten in busjes.

Foto's: ANP & Instagram @princeandprincessofwales

Geschreven door

Mitchel van der Hoef

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--