Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Laurentien is openhartig in podcast

29 januari 2024 · Leestijd 2 min

Prinses Laurentien is te gast in een podcast van Stichting Ideële Reclame (SIRE). In de aflevering is de prinses bijzonder openhartig over haar positie en wat haar drijft om mensen te helpen. Bekijk in dit artikel een video van een bijzonder openhartige Laurentien.

Vorige week las prinses Laurentien voor tijdens het Nationale Voorleesontbijt maar deze week is ze te gast in een podcast die maandag werd gepubliceerd. De prinses gaat in de aflevering samen met Diana Matroos in gesprek over hoop. Met de campagne 'Lichtpuntjes' wil SIRE mensen inspireren om na te denken over wat hen hoop geeft.

Prinses Laurentien emotioneel tijdens gesprek

In de podcast praten de prinses en Diana Matroos over bevoorrecht zijn. "Ik schaam mij eigenlijk, misschien wel ten diepste, als ik denk aan in wat voor erge situaties mensen opgroeien of de dingen die ze meemaken. Ergens schaam ik mezelf wel een beetje. Misschien omdat ik het zo goed heb", vertelt Laurentien.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De prinses wordt ook emotioneel wanneer ze zegt het erg te vinden als mensen geen hoop meer hebben. "Ik denk dat dat gevoel van onrechtvaardigheid wordt geraakt en ik was mij nooit zo bewust dat dit blijkbaar een diepe kernwaarde van mij is." De podcast met prinses Laurentien is te beluisteren op Spotify.

Foto: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--