Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Griekse prinses Tatiana en koningin Anne-Marie samen op pad na aankondiging scheiding

1 mei 2024 · Leestijd 2 min

Het huwelijk van Griekse prins Nikolaos en zijn vrouw prinses Tatiana eindigt na 14 jaar in een scheiding, zo werd afgelopen maand bekend gemaakt. Een paar dagen geleden liet Tatiana zich weer zien in het openbaar, in gezelschap van haar voormalig schoonmoeder, koningin Anne-Marie van Griekenland.

Prinses Tatiana was 14 jaar lang getrouwd met de Griekse prins Nikolaos, de zoon van koning Constantijn (1940-2023) en koningin Anne-Marie van Griekenland. De twee hebben er nu voor gekozen als vrienden uit elkaar te gaan en "hebben dit besluit zorgvuldig en met wederzijds respect genomen", meldde een woordvoerder van de Griekse koninklijke familie een kleine twee weken geleden. De 54-jarige Nikolaos en 43-jarige Tatiana hebben geen kinderen.

Lees ook: Prins Nikolaos en prinses Tatiana gaan scheiden

In het openbaar

Tatiana Blatnik liet zich enkele dagen geleden dus weer zien in het openbaar. Samen met haar ex-schoonmoeder, koningin Anne-Marie, was ze aanwezig bij het doorgeven van de Olympische vlam van Griekenland naar Frankrijk. De twee arriveerden samen bij het Kallimarmaro Stadion en zaten naast elkaar tijdens de ceremonie.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Voor de gelegenheid droeg Tatiana een kobaltblauwe jumpsuit. Koningin Anne-Marie verscheen in een bruine jurk met stippen, met daar overheen een crèmekleurige jas. Op foto's die op social media verschenen zijn de twee lachend te zien op de tribune.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bronnen: ANP, Instagram @andreas_megos

Geschreven door

Sonja van Hal

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--