Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Déze royal bezocht óók de WK-finale in Sydney, maar werd niet gespot

21 augustus 2023 · Leestijd 2 min

Waar koningin Letizia en dochter prinses Sofía een feestelijke zondag hadden na de winst van Spanje op het WK voetbal voor vrouwen, was de stemming in Groot-Brittannië wat minder positief. Prins William betuigde vanuit huis zijn steun aan de Engelse voetbalvrouwen. Maar er is nóg een royal die de WK-finale bezocht, maar hij werd door de meesten niet gesignaleerd.

Onder het toeziend oog van de Spaanse koningin Letizia en prinses Sofía ging Spanje er op het WK voetbal voor vrouwen er met de gouden medaille vandoor. En dat werd groots gevierd, kijk hier maar. Eén royal zat ook in het publiek, maar werd door fans én de pers niet gespot. Kan jij al raden wie het is? 

Déze royal zat ook op de tribune in Sydney 

Niemand minder dan de graaf van Monpezat keek zijn ogen uit in Australië. De Deense zoon van prins Joachim en zijn eerste vrouw Alexandra Christina Manley was een van de koninklijke gasten op het sportieve toernooi down under. In zijn verhaal op Instagram laat hij zien dat hij in het stadion zit waar op dat moment de bloedstollende finale wordt gespeeld tussen Engeland en Spanje. 

Lees verder onder de foto.

story-graaf-nikolai-wk-finale

Zijn aanwezigheid is geen complete verrassing, want de 23-jarige graaf, die volgende week 24 wordt, gaat studeren in de Australische stad. 

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Een nieuw avontuur in Sydney 

Waar de Deense graaf vorig jaar nog studeerde in Parijs (net als graaf Claus-Casimir), begint in september zijn nieuwe schooljaar aan een universiteit in Sydney. Hij hoeft zijn vriendin Benedikte Thoustrup niet te missen, want ze verhuist met hem mee naar de andere kant van de wereld. Als dat geen liefde is! 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: Instagram @nikolaitildanmark 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--