Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hiér kun je straks tweedehands kleding van prinses Laurentien en Eloise kopen

4 januari 2024 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise mag dan wel gaan studeren in New York voor een half jaar, haar zaken gaan in Nederland onverminderd door. My Lima Lima, het duurzame modeconcept van Eloise, opent volgende maand de deuren van een flagship store in een grote stad. En daar kun je misschien wel outfits van prinses Laurentien en Eloise op de kop tikken.

Samen met haar zakenpartner Thomas Latcham en met de ondersteuning van haar moeder prinses Laurentien bedacht gravin Eloise een duurzaam modeconcept. Bij My Lima Lima kun je tweedehands kleding kopen. Een duurzamer alternatief op de fast fashion die bij de meeste winkelketens in de etalage hangt. Na een succesvolle pop-upstore vorig jaar, opent My Lima Lima nu ook een flagship store in de stad Den Haag. 

Tweedehands kleding van de Oranjes

Vanaf volgende maand kun je de tweedehands kleding van My Lima Lima kopen in Den Haag en de kans is groot dat daar kledingstukken van prinses Laurentien en Eloise tussen hangen. Dat was bij de pop-upstore namelijk het geval. Wat de exacte locatie van de winkel is, is nog niet bekend. Wel weten we dus dat het ergens in Den Haag is en dat de opening van de winkel in februari 2024 is. 

En de opbrengst van de verkochte kleding? Die gaat volledig naar goede doelen. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP / Instagram @mylimalimaco 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--