Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Victoria en Daniel blikken terug op huwelijk

19 juni 2020 · Leestijd 2 min

Via Instagram hebben de Zweedse prinses Victoria en haar man Daniel teruggeblikt op hun huwelijk, vandaag tien jaar geleden. Op het account van het Zweedse koningshuis werden vandaag foto’s van huwelijksfotograaf gedeeld.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Mikael Jansson, en laten ook de bruiloft achter de schermen zien. Zo zien we Victoria en Daniel dansend, en samen met bruiloftsgasten bij een grote deur. Voor zover bekend zijn de foto's niet eerder gedeeld.

Lees verder onder de foto.

victoria_daniel_trouwen_zweden_2010.jpg
victoria_en_daniel_trouwen_zweden_2010.jpg

Huwelijksportret

VictoriaDanielofficieelportret.jpg
Het officiële trouwportret van Victoria en Daniel.

Eerder vandaag werd ook het officiële huwelijksportret gedeeld. Victoria en Daniel schrijven erbij: “19 juni 2010 was een bijzondere en zeer gelukkige dag in ons leven. Tot de sterkste herinneringen behoren alle mensen die ervoor kozen om het op verschillende manieren met ons te vieren. Op straat in Stockholm, in Ockelbo en andere delen van het land. We dragen nog steeds de warme en goede wensen die we die dag hebben ontvangen. Vandaag willen we van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor de steun die we gedurende deze tien jaar hebben ervaren en die veel voor ons betekent.”

Lees verder onder de foto.

Nieuwe portretten

De afgelopen dagen deelde het Zweedse hof ook nieuwe portretten van de kroonprinses en haar echtgenoot, om het tienjarig jubileum alvast te markeren. Meer weten over het liefdesverhaal van Victoria en Daniel? Klik dan hier.

Foto's: Kungahuset

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--