Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk! William en Catherine zijn op zoek naar een nieuwe werknemer

19 september 2023 · Leestijd 2 min

Is het altijd al je droom geweest om voor de Britse royals te werken? Vorige week kwam er een vacature voor een bijzondere koninklijke functie online. De prins en prinses van Wales zijn namelijk op zoek naar een nieuwe werknemer binnen hun huishouden.

Wil je graag voor William en Catherine werken? Dat kan, maar je moet wel een hoop goede kwaliteiten hebben om in aanmerking te komen voor de functie. "Voorbeeldig beoordelingsvermogen om doordachte ideeën, inzichten en uitdagingen aan te dragen." Dit en nog meer moet de nieuwe CEO van Kensington Palace kunnen. 

Lees verder onder de foto.

willam-catherine-vakantie

Wat de toekomstige werknemer allemaal moet doen? Het huishouden van Kensington Palace runnen, het personeel leiden en samenwerken met de CEO's van onder andere de Earthshot Prize. Een flinke lijst verantwoordelijkheden dus. Je moet dan ook een hoop ervaring en goede communicatieve vaardigheden hebben. Iedereen die voldoet aan alle eisen kan solliciteren. Maar je zal daarvoor wel moeten emigreren naar het Verenigd Koninkrijk, want het kantoor zit op Kensington Palace in Londen. 

Foto's: ANP 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--