Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Familiekiekje: Zara Tindall, Mike Tindall en Peter Phillips poseren op de grid

4 maart 2024 · Leestijd 2 min

Een leuk familie-uitje voor Zara en Mike Tindall en Peter Phillips dit weekend: ze waren aanwezig bij de eerste Formule 1 race van dit seizoen in Bahrein. En dat leverde déze leuke foto op de grid op, met een wel heel bekende auto.

Familiekiekje

Afgelopen weekend werd de eerste Formule 1 grand prix van dit seizoen gereden. In het woestijngebied net buiten de hoofdstad Manama verzamelden racefans van over de hele wereld zich om naar dit spektakel te kijken. En ook een aantal royals maakten hun opwachting. Zo werden Peter Phillips, zijn zus Zara Tindall en zijn zwager Mike Tindall gespot op de grid en op de foto gezet met de racewagen van niemand minder dan Max Verstappen. Kijk maar!

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Peter Phillips is de oudste zoon van prinses Anne van het Verenigd Koninkrijk. Hij werkt als hoofd partneracquisitie bij CSM Sports & Entertainment en was in die rol aanwezig bij de Grand Prix van Bahrein. Zijn jongere zus Zara Tindall en haar man Mike genoten van een dag uit bij het grote sportevenement. Voor Zara en Mike Tindall was het bezoekje aan Bahrein overigens niet de eerste buitenlandse trip van dit jaar. Recentelijk bezochten ze IJsland, waarvan Mike Tindall leuke beelden deelde op zijn Instagram kanaal.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Beeld: ANP, Instagram @thewindsorsfamily @mike_tindall12

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--