Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zo viert Madeleine de Zweedse feestdag mee in Florida

6 juni 2020 · Leestijd 2 min

De Zweedse prinses Madeleine kon dit jaar de nationale feestdag in haar geboorteland niet meevieren. De prinses, die met haar man en kinderen in Florida woont, vierde het feestje op grote afstand mee en deelde een vrolijke foto op Instagram.

Prinses_Madeleine_met_haar_kinderen.jpg

"We wensen jullie allemaal een fijne nationale feestdag!", schreef de tweede dochter van koning Carl Gustaf onder de foto. Haar drie kinderen, prinses Leonore (6), de bijna 5-jarige prins Nicolas en prinses Adrienne (2), hielden voor het fotomomentje allemaal een Zweeds vlaggetje vast.

Lees verder onder de foto.

Door het coronavirus vliegen Madeleine, haar man Chris en kinderen volgens de Zweedse krant Expressen komende zomer niet naar Zweden. Normaal viert de koninklijke familie vakantie op het eiland Öland.

Carl Philip en Sofia

Prins_Carl_Philip_en_Sofia.jpg

Ook de broer van prinses Madeleine stond zaterdag op Instagram stil bij de Zweedse feestdag, die vanwege de coronacrisis minder groots gevierd werd. Hij deelde onder meer een nieuw kiekje van hemzelf en zijn vrouw prinses Sofia.

Lees verder onder de foto.

Victoria, Estelle en Oscar

En deze foto deelde het Zweedse hof in 2020. Vanwege de coronapandemie waren de festiviteiten
En deze foto deelde het Zweedse hof in 2020. Vanwege de coronapandemie waren de festiviteiten beperkt.

Kroonprinses Victoria gaf zaterdag op sociale media een digitale rondleiding door het Koninklijk Paleis in Stockholm. Haar kinderen, prinses Estelle (8) en prins Oscar (4), gingen op de foto voor het paleis.

Lees verder onder de foto.

In aanloop naar de nationale feestdag deelde het Zweedse hof vrijdag al drie nieuwe foto's van het kroonprinselijk gezin.

Koning Carl Gustaf

Koning Carl Gustaf sprak zaterdagavond zijn volk toe ter ere van de Zweedse feestdag. Hij sprak daarin veelvuldig over de moeilijkheden die iedereen heeft moeten doorstaan door de coronacrisis.

Bron: ANP / Foto's: @Princess Madeleine of Sweden /@prinsparet / Kungahuset.se

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--