Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Charlène verrast wederom met nieuw kapsel tijdens avond uit met familie

25 maart 2024 · Leestijd 2 min

Prins Albert was zaterdagavond op stap met zijn familieleden. De Monegaskische royals kwamen bijeen tijdens het jaarlijkse 'Bal de la Rose'. Ook prinses Charlène was erbij en verraste met een nieuw kapsel. De andere leden van de koninklijke familie zagen er eveneens uit om door een ringetje te halen. Bekijk de glamoureuze foto's van het gezelschap hieronder.

Het Rozenbal (Le Bal de la Rose), is een liefdadigheidsevenement in Monaco. Tijdens het jaarlijks terugkerende bal wordt geld ingezameld voor de 'Princess Grace Foundation'. De stichting, die vernoemd is naar Grace Kelly, zet zich in voor de bevordering van culturele projecten en de ondersteuning van jong talent in dans, film en theater. Het Rozenbal wordt traditiegetrouw bijgewoond door de nazaten van prinses Grace: de koninklijke familie van Monaco.

Lees verder onder de foto.

Grace Kelly

Monegaskische royals bij Rozenbal

Als vanzelfsprekend waren prins Albert en prinses Charlène bij het Rozenbal aanwezig. Ook prinses Caroline en haar twee dochters, Charlotte Casiraghi en prinses Alexandra, waren erbij. Verder gaven Pierre Casiraghi, de zoon van Caroline, en zijn vrouw Beatrice Borromeo acte de présence. Prinses Stéphanie schitterde door afwezigheid.

Lees verder onder de foto's.

caroline_albert_charlene
Prinses Caroline, prins Albert en prinses Charlène.
Charlene_2024
Prinses Charlène.
caroline_charlotte_alexandra
Prinses Carolina met haar dochters Charlotte en Alexandra.
charlotte_casiraghi_2024
Charlotte Casiraghi.
pierre_beatrice_2024
Pierre Casiraghi en zijn vrouw Beatrice Borromeo.
beatrice_borromeo
Beatrice Borromeo.

Nieuw kapsel voor prinses Charlène

Het is je op de foto's misschien al opgevallen dat prinses Charlène een nieuw kapsel heeft. Het is niet de eerste keer, want de vrouw van prins Albert experimenteert vaker met verschillende soorten haardracht. Zo verfde ze haar lokken afgelopen maand nog in déze kleur en zet ze er regelmatig de schaar in. Nu heeft de prinses het haar dus blond geverfd en een pony laten knippen. Charlène droeg zaterdagavond een nieuwe jumpsuit van Elie Saab.

Charlene_2024
Prinses Charlène op het jaarlijkse Rozenbal.

Beeld: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--