Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk om te zien! Avondje uit voor de Britse royals

15 september 2023 · Leestijd 2 min

Verschillende Britse royals waren donderdag een avondje uit. De zussen prinses Beatrice en prinses Eugenie verschenen op de rode loper en hun neef prins Harry vierde alvast zijn verjaardag met Duitse schnitzel en worst.

De Britse prinsessen Beatrice en Eugenie straalden gisteravond op de rode loper. De dochters van prins Andrew en Sarah Ferguson waren aanwezig bij Vogue World: London 2023. Dit benefietgala haalt geld op voor verschillende kunstsectoren in Groot-Brittannië en trapt de Londense Fashion Week af. 

Eugenie droeg een felgekleurde zijden jurk van het Italiaanse modehuis Fendi. Zus Beatrice arriveerde samen met haar man Edoardo Mapelli Mozi bij het evenement. Voor de gelegenheid kiest de prinses voor een zwarte bloemenjurk inclusief cape en handschoenen. Beatrice heeft de japon gekocht bij een Brits kledingmerk. 

Lees verder onder de foto's. 

Eugenie vogue world
ANP-478251024

Prins Harry viert verjaardag met schnitzel en Duitse worst

Ook hun neef prins Harry was donderdag een avondje uit. Samen met zijn vrouw Meghan ging hij uit eten bij een restaurant in Düsseldorf. De prins is daar voor de zesde editie van de Invictus Games. Vandaag viert Harry zijn 39e verjaardag en daarom vierde hij dat donderdagavond alvast met onder andere Duitse worst en een schnitzel. 

Van het bezoek deelde het restaurant een foto met het stel. "Onder de indruk van deze zeer sympathieke mensen", schreven zij op Instagram. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--