Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine bezoekt Wimbledon voor haar tennisvriend Roger Federer

4 juli 2023 · Leestijd 2 min

Verrassing! In mintgroene blazer en plissérok bezoekt Catherine, de prinses van Wales, het bekende tennistoernooi Wimbledon. Nu doet ze dat niet voor niets, want er is die middag een speciale ceremonie ter ere van haar tennisvriend Roger Federer. Nu de twee al met elkaar hebben getennist, is het niet geheel onverwacht dat de prinses van Wales bij de grand slam haar opwachting maakt.

Aan de arm van professioneel tennisster Laura Robson arriveert de 41-jarige Catherine bij het Centre Court. Nog geen week geleden stond ze daar zelf een potje tennis te spelen met niemand minder dan Roger Federer die het Wimbledon-toernooi al acht keer won. Na de inspanning van vorige week neemt de prinses nu rustig plaats in het publiek. Om een wedstrijd te bekijken, maar vooral om de speciale ceremonie ter ere van kampioen Roger Federer bij te wonen. Zo’n tennisles schept immers een band.

Lees verder onder de foto.

kate-middleton-laura-robson

Voor de gelegenheid kiest Kate voor een vrouwelijke en toch sportieve outfit. Ze combineert hier een mintgroene blazer van Balmain met een lange witte plissérok. In de verte heeft de plissérok wat weg van een typische tennis-outfit.

Lees verder onder de foto.

kate-middleton-outfit

Sportieve Kate

De prinses van Wales slaat sportieve gelegenheden sowieso niet graag over. Zo maakte ze in een prachtige vuurrode japon haar opwachting op Royal Ascot en liet ze eerder dit jaar al haar spierballen zien tijdens een werkbezoek.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--