Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk! Prinses Laurentien laat dochter Eloise snuffelen in haar kledingkast

22 februari 2024 · Leestijd 2 min

De kledingkast van prinses Laurentien moet voor de 21-jarige gravin Eloise een waar walhalla zijn. Waar prinses Laurentien bekendstaat om haar gedurfde stijlkeuzes en bonte verzameling japonnen en accessoires, heeft haar dochter een andere kledingstijl. Toch leent de gravin af en toe zo iets van haar moeder, zoals dit leuke tasje.

Prinses Laurentien laat haar oudste dochter regelmatig snuffelen in haar garderobe. Met zulke mooie ontwerpen in de kast, vind je het waarschijnlijk heel leuk als je dochter daar wat van wil lenen. Deze gedachtegang past ook bij de nieuwe concept-store van moeder en dochter: My Lima Lima. In Den Haag verkopen ze tweedehandskleding van hoge kwaliteit waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat. Doordat prinses Laurentien iets uitleent aan haar dochter, hoeft zij geen nieuw item aan te schaffen en dat is wel zo duurzaam.

Kleding lenen aan dochter Eloise

Op Instagram laat gravin Eloise in haar verhaal weten dat ze een deel van haar outfit tweedehands heeft gekocht en dat het tasje om haar schouder gewoon van prinses Laurentien is. De schoudertas heeft een pied-de-poule design wat hem uiterst klassiek en tijdloos maakt. Het verbaast dan ook niet dat de gravin deze tas uit de collectie van haar moeder heeft gehaald. Ze zeggen toch niet voor niets: wie bewaart, die heeft wat?

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het is niet de eerste keer dat prinses Laurentien iets uitleent aan haar dochter. Tijdens het Televisier-Ring Gala in 2022 leende Laurentien al een gouden galajurk uit aan haar dochter, die ze zelf in 2014 droeg. Ben je nieuwsgierig hoe dat eruitzag? In dit artikel staan de foto's van prinses Laurentien en gravin Eloise, samen met nog veel meer koninklijke moeders die kleding hebben uitgeleend aan hun dochters.

Foto's: ANP / Instagram @eloisevanoranje

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--