Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hier woonde Catherine voordat ze prins William ontmoette

9 januari 2024 · Leestijd 2 min

Catherine, de prinses van Wales was een doodnormale Britse student voordat ze prins William ontmoette. De twee leerden elkaar tijdens hun studie kennen en gaven elkaar in 2011 het jawoord. In dit ouderlijk huis woonde Catherine voordat ze een relatie kreeg met de prins.

Catherine groeide op in Berkshire. Tot haar dertiende verjaardag woonde het gezin in een half vrijstaand huis in Bradfield Southend in Berkshire. Met uitzondering van de jaren 1984 tot 1986. Toen woonde het gezin van Catherine namelijk tijdelijk in Amman, Jordanië voor het werk van de vader van Catherine. En daar zijn nog leuke familiekiekjes van ook, kijk hier maar.  

Lees verder onder de foto.

bradfield-berkshire
Het huis waar Catherine woonde tot haar 13e in Bradfield Southend, Berkshire.

Oak Acre in Bucklebury

Wie het laatste seizoen van de Netflix-serie 'The Crown' heeft gekeken, weet inmiddels hoe het tweede huis eruitzag waar Catherine in opgroeide. Het ouderlijk huis van de familie Middleton had namelijk een aardig grote rol in de serie. Vanaf 1995 woonde het gezin van Catherine in Oak Acre, een woning aan The Avenue Bcklebury in Berkshire.

In de jaren dat Catherine aan de universiteit in St. Andrews studeerde – en daar prins William ontmoette – woonde de Middletons daar. En als we de beelden uit The Crown moeten geloven, nam Catherine William weleens mee naar dit huis.

Lees verder onder de foto.

michael-carole-middleton
In 2010 poseren Michael en Carole Middleton voor hun huis in Bucklebury.

Inmiddels wonen de ouders van Catherine ergens anders. Zij zijn na de bruiloft van hun oudste dochter verhuisd naar een wat meer afgeschermde plek met de naam Bucklebury Manor. 

Foto's: ANP 

Bron: Town & County Magazine

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--